Novi film o JobsuAshton Kutcher glumit će Stevea Jobsa u biografskom filmu

Ashton Kutcher će glumiti Stevea Jobsa u indie biografskom filmu o Appleovom karizmatičnom izvršnom uredniku, piše Variety.

Ashton Kutcher glumit će Stevea Jobsa u biografskom filmu


Film će producirati Joshua Michael Stern prema scenariju Matta Whitelyja i zvat će se jednostavno: "Jobs".

Film će pratiti mladog Jobsa od njegove hipi faze do Steve Jobs from wayward hippie to co-founder of Apple," reports the trade.

Read more: http://www.businessinsider.com/ashton-kutcher-to-play-steve-jobs-in-upcoming-biopic-2012-4#ixzz1qtXKuPag


Početak produkcije predviđen je za ožujak ove godine kada filmska zvijezda Ashton Kutcher napušta svoj glavni projekt "Dva i pol muškarca" (Two and a Half Men).

Premda ovo može izgledati kao prvoaprilska šala, Jeff Sneider iz Varietya nekoliko je puta na Twitteru istaknuo da nije riječ o šali.

Ovaj film ne bi trebalo miješati s drugim biografskim filmom o Jobsu koji na temelju biografije Waltera Isaacsona namjerava snimiti Sony Pictures.

Gledajući fotografije mladog Stevea Jobsa i Ashtona Kutchera (osobito u svojim bradatim fazama života) svakako se mogu vidjeti sličnosti. Gledajući pak ono što su napravili u životu, ipak su to dvije različite stvari.

Što mislite? Ima li Kutcher taj talent i glumačku snagu da prikaže jednog od najkarizmatskih poslovnih ličnosti svih vremena?


Net.hr
02.04.2012.

web preporuke

Komentari

Svaštara

Strip poker

  • Sanny
  • Tavia
  • Alex
  • Nikolina
  • Petra
  • Svetlana