Sve vas bum tužil!Baka tuži Apple i traži mil. dolara za slomljeni nos

Za jednu 83-godišnju baku najkonfuzniji dio Apple Storea nije iPad ili iPhone već - vrata.

Baka tuži Apple i traži mil. dolara za slomljeni nos

Evelyn Paswall, bivša potpredsjednica jedne tvrtke tvrdi u svojoj tužbi da su joj ulazna vrata u Apple Store ugrozila sigurnost. Naime, ona je prilikom pokušaja ulaska u Apple Store na Long Islandu licem udarila u staklena vrata. Sada ova stara dama potražuje od Applea milijun dolara i kaže da se tehnološka kompanija "nemarano" odnosi prema svojim kupcima.

Apple je svjestan opasnosti staklenih površina na svojim trgovinama te je prošle godine postavio naljepnice s upozorenjima i to nakon što su se dogodila dva slična slučaja u kojima su klijenti bili lakše ozlijeđeni. Ipak, odvjetnik gđe. Paswall smatra da to nije "odgovarajuće upozorenje" te da je optužena tvrtka bila "nemarna".

"Apple želi biti cool i moderan te ima tip arhitekture koji će se svidjeti tehnološkoj populaciji", rekao je njezin odvjetnik za News.com.au Dereek T. Smith. "Međutim, u drugu ruku, oni moraju procijeniti opasnost koju ova high-tech moderna arhitektura predstavlja za neke ljude".

U svojoj tužbi gđa. Paswall navela je da je slomila svoj nos te zahtijeva da Apple postavi naljepnice na staklene površine kako bi ih i stariji ljudi mogli uočiti.

New York Post je pokušao dobiti komentar bilo od bake, bilo od zaposlenika Apple Store trgovine, no nitko za sada ne želi dati izjavu.


Prethodni članci:
Ovo je tajna radi koje je Apple uspješniji od Googlea (26.03.2012.)
Apple najvredniji brend na svijetu (22.03.2012.)
Apple u prvom vikendu prodao 3 milijuna iPada (20.03.2012.)
Apple u prvom vikendu prodao 3 milijuna iPada (20.03.2012.)

Net.hr
26.03.2012.

web preporuke

Komentari

Svaštara

Strip poker

  • Sanny
  • Tavia
  • Alex
  • Nikolina
  • Petra
  • Svetlana