istinita priča / Autobiografskim spotom gola Gaga udala se za noć

Image

Ekscentrična pop ikona Lady Gaga izbacila je autografski, a ujedno i njen najduži spot u karijeri nazvan 'Mary The Night', kojim je, kako kaže, odvažno podijelila svoju intimu sa svijetu.

2.12.2011.
17:49
VOYO logo

Pjevačica Lady Gaga spotom za peti singl s njenog zadnjeg albuma nadmašila je sve dosadašnje.

Bizaran i više od 13 minuta dug video 'Mary The Night' napravljen je kao kolaž priča iz života glazbenice. Točnije, uz dozu artističnosti, skupe dizajnerske odjeće i nevjerojatnih preobrazbi, Gaga je prepričala sve svoje neuspjehe prije nego što je postala planetarno popularna.

Video sadrži sve njene padove i uspone, od izbacivanja iz prve diskografske kuće do trenutka kad je odlučila nastaviti se boriti za svoj san.

"Jako sam nervozna i uzbuđena što s vama dijelim ovaj dio moje prošlosti", podijelila je glazbenica sa svojim 'čudovištima' preko društvene mreže Twitter.

Spot počinje scenama u kojem dvije medicinske sestre odvoze Gagu u nesvijesti na odjel psihijatrijske bolnice, a ona govori o svojim promišljanjima u tom trenutku.

Najintimniji trenutak jest kad Lady Gaga primi telefonski poziv diskografske kuće s kojom je tada imala ugovor. Iako se na telefon javi sva živahna, uskoro mijenja raspoloženje i potpuno izgubi kontrolu.

Naime, glavešine te kuće nisu razumjele njen umjetnički izričaj te su joj 'dali nogu', a ona je depresiju liječila razbijajući po stanu i pomahnitalim sipanjem žitarica u usta. Bitno je napomenuti da je u tim trenutcima u stvarnom životu, baš kao u spotu, bila bez odjeće na sebi.

"To je bio najgori dan u mom životu i zato je to najiskreniji moment u videu", rekla je kontroverzna zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo