'nema alternative znanju' / Bandić dao obećanje, zagrebački studenti nagodinu će dobiti besplatne udžbenike!

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

'Prvi ćemo u Hrvatskoj iduću godinu imati besplatne udžbenike za studente koji su prijavljeni u Zagrebu i čije obitelji plaćaju porez i prirez Zagrebu', rekao je Milan Bandić

4.6.2015.
19:00
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak je istaknuo da će od sljedeće školske godine i zagrebački srednjoškolci uz osnovnoškolce imati besplatne udžbenike te da će od jeseni 2016. besplatne udžbenike Grad Zagreb osigurati i zagrebačkim studentima.

"Prvi smo u Hrvatskoj inaugurirali besplatne udžbenike za osnovnoškolce. Prvi ćemo u Hrvatskoj imati najesen besplatne udžbenike za srednjoškolce i prvi ćemo u Hrvatskoj iduću godinu imati besplatne udžbenike za studente koji su prijavljeni u Zagrebu i čije obitelji plaćaju porez i prirez Zagrebu, za studente koji redovno upisuju godine jer nema alternative znanju", rekao je Bandić odgovarajući na pitanje novinara o najavama da će Grad osigurati besplatne udžbenike i studentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je na pitanja odgovarao na konferenciji za novinare koju je sazvao kako bi opovrgnuo da voda Malog jezera i Otoka Univerzijade na Jarunu nije ispravna za kupanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo