nova serija na rtl-u / Evo što vas čeka u prvom nastavku serije 'Ranjena ljubav' večeras u 21 sat!

Image

Azize bježi s obitelji iz ratnog Soluna, njezinog supruga Cevdata ubija najbolji prijatelj

28.11.2016.
16:42
VOYO logo

Godina je 1912. Cevdat se vraća s ratišta u obiteljski dom, gdje ga čekaju supruga Azize, djeca Ali Kemal, Yildiz i Hilal te majka Hasibe. Azize radi kao medicinska sestra i svakodnevno svjedoči ratnim strahotama, ali je uvjerena kako se njezinom Cevdatu neće dogoditi ništa.

Već dan nakon povratka Cevdat dobiva naredbu da dođe u vojarnu jer njihovom gradu Solunu prijeti napad Grka. Cevdat zapovjedi supruzi da spakira sve njihove stvari i pobjegne s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Cevdat nije sretan s odlukama glavnog komandanta jer smatra da plan obrane grada koji on predlaže nije dobar pa ga zapovjednik zbog neposluha šalje u pritvor. U međuvremenu, Ali Kemal slučajno čuje razgovor Azize i Hasibe u kojem one komentiraju kako ga je Cevdat pronašao kao malo dijete na ratištu te da im on zapravo nije sin.

Povrijeđeni Ali Kemal bježi iz kuće s pištoljem te slučajno upuca svog najboljeg prijatelja. Azize uviđa da će tek sad morati pobjeći s cijelom obitelji, ali dok bježi uhvati je tjeskoba da se njezinom suprugu dogodilo nešto loše… Ni ne sluti da se iza toga krije izdaja Cevdatovog najboljeg prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo