HDZ-ova noćna mora je nova stranka Nataše Srdoč

Državni neprijatelj broj 1., 'čelična lady' i 'HDZ-ova noćna mora' titule su kojima je kontroverzni komentator Washington Timesa Jeffrey T.

24.6.2011.
13:13
VOYO logo

U hvalospjevu Nataši Srdoč s Adriatic instituta za javnu politiku navodi kako se nalazi na čelu novog "domoljubno-populističkog pokreta", koji će, ukoliko dođe na vlast transformirati zemlju i suprotstaviti se Bruxellesu. Glavna politička uporišta su joj višegodišnje promicanje slobodnog tržišta i kritika aktualne politike zbog korupcije.

Plan joj je, navodi Kuhner, optimističan: progon i zatvaranje svih koji svoju imovinu ne mogu opravdati prihodima te zapljena te imovine, "neznanih milijardi kojima bi se platili dugovi, uravnotežio proračun i smanjili porezi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP nije bolji od HDZ-a

"Za vladajući HDZ, ovo je noćna mora. Ta je stranka sve uloge stavila na brzi pristup Europskoj uniji... Premijerka Jadranka Kosor vjeruje da će članstvo u EU natjerati glasače da zaborave korupcijske skandale njene stranke i da će biti ponovno izabrana sljedeće godine. Ipak, istraživanja javnog mnijenja pokazuju da se podrška HDZ-u urušila", navodi komentator.

SDP nikako ne smatra dobrim izborom jer "nisu bolji od HDZ-a" te se sastoji od "bivših komunista koji su prigrlili socijalističke politike i suludu jurnjavu u EU". Stoga je po njemu politička stranka N. Srdoč - "posljednja nada za Hrvatsku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103110216006 arti-201010011053006 arti-201105200553006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo