odluka suda / Milan Popović dobio skrbništvo: Severini su oduzeli čak i pravo da odlučuje o liječenju sina

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Severina je u četvrtak navečer sina dovezla Milanu Popoviću koji je dobio skrbništvo

29.11.2019.
9:25
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Sud je Severini Kojić uzeo pravo da odlučuje o liječenju sina, piše u petak Jutarnji list, pozivajući se na odluku Općinskog suda u Zagrebu koji je odlučio da 7,5 godišnji dječak poznate pjevačice nastavlja živjeti s ocem.

Sinoć je u 20.11 sati Severina Kojić u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom, navodi dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu, zagrebačku adresa srbijanskog tajkuna Milana Popovića koji je, kako doznaje dnevnik, inzistirao da mu se dijete preda u četvrtak navečer kako je i određeno sudskom odlukom.

Informaciju da je ispoštovana sudska odluka potvrdila je i odvjetnica Jasminka Biloš. Ona uz odvjetnika Matu Matića zastupa Severinu Kojić, koja je uložila i žalbu na odluku suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnički tim srbijanskog poduzetnika Milana Popovića zatražio je jučer od svoje bivše partnerice, pjevačice Severine Kojić, da mu najkasnije do 20 sati preda njihovo zajedničko 7,5-godišnje dijete i to na njegovoj adresi.

Takav je zahtjev utemeljio na jučer donesenoj odluci Tee Golub, sutkinje Općinskog građanskog suda u Zagrebu, koja je istodobno donijela i nepravomoćnu presudu i privremenu mjeru kojom se odlučuje da će maloljetni dječak ubuduće živjeti s ocem na njegovoj adresi (nije navedeno kojoj), a majku će viđati rjeđe od uobičajenog: dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svaki drugi vikend, ali ne od petka do nedjelje, nego od subote ujutro u 10 sati do nedjelje u 20 sati, čime se broj prespavanih noći s majkom drastično smanjuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se na presudu može izreći žalba te bi dječak živio s majkom do pravomoćnosti presude, sutkinja je donijela i privremenu mjeru čije izvršenje žalba ne odgađa, donosi Jutarnji list.

Milan Popović za dnevnik je izjavio da djete ostaje u Zagrebu te da će ići u istu školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo