zaustavljena dva automobila / Najveća zapljena nelegalnih preparata za erektilnu disfunkciju: lijekovi stigli iz Indije, a šverceri 'pali' u Vinkovcima

28 i pol tisuća tableta, žvakaćih guma i čajeva za liječenje erektilne disfunkcije zaplijeneno je u Vinkovcima. Sve je proizvedeno izvan Europe, a u konačnici je završilo u Slavoniji

25.10.2017.
19:15
VOYO logo

Tablete, praškovi, gelovi, žvakače gume, kremice i čajevi za mušku potenciju pronađeni su u tajnoj akciji kriminalističke policije. 

Tijekom akcije su u blizini Vinkovaca, na temelju unaprijed dobivenih informacija, zaustavljena dva automobila osječkih i njemačkih registracija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vozači osobnih vozila su hrvatski državljani – 59-ogodišnjak iz Višnjevca i 56-ogodišnjak s boravištem u Njemačkoj", potvrdio je voditelj službe krim policije PU vukovarsko-srijemske Mario Karamatić.

Pretražena je i kuća te 59-ogodišnjka na području Osijeka. Vrijednost krijumčarene robe je 800 tisuća kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o do sada najvećoj zaplijeni za liječenje erektilne disfunkcije  na području Republike Hrvatkse koja nemaju odobrenje za distribuciju agencije za lijekove i medicinske proizvode", otkrio je zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić.

"To su preparati čije je porijeklo izvan Europske unije, a prodaja je trebala biti na području Hrvatske a i šire na području europske unije", dodao je Karamatić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dileri lijekova za potenciju predani su pritvorskom nadzorniku, a roba će biti uništena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo