PITALI SMO VAS / Odriču li se Hrvati ičega u korizmi? Skoro polovica smatra da to nema smisla

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U našoj novoj anketi osvrnuli smo se na zabranjen koncert u Domu sportova "Mate Parlov" gdje su trebali nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. Naredio je to Filip Zoričić, gradonačelnik Pule

23.2.2023.
10:22
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

S jučerašnjim danom započela je korizma, vrijeme šutnje i tišine, ali i vrijeme kada se mnogi odriču nečeg u narednih 40 dana.

Bilo da je riječ o nekom od poroka, cigaretama ili alkoholu, slasticama ili kave, ljudi tako žele pokušati promijeniti sebe. U Direktu smo vas pitali bi li se odrekli društvenih mreža, aplikacija poput TikToka i Instagrama. Većina Vas to ne bi mogla, ali ipak u našoj anketi otkrili ste nam hoćete li se i čega odreći u korizmi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoću, ali ne znam čega točno odgovorilo je 22% ispitanika, a jedan posto više, 23% odreći će se poroka - cigareta ili alkohola. Najviše vas, 42 posto smatra da odricanje u korizmi nema smisla, a 12% čitatelja odgovorilo je "Još razmišljam…".

U našoj novoj anketi osvrnuli smo se na zabranjen koncert u Domu sportova "Mate Parlov" gdje su trebali nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. Naredio je to Filip Zoričić, gradonačelnik Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo