DRAMA U HAAGU / Odvjetnik s višegodišnjom haškom praksom otkrio na koji način je Praljak mogao unijeti otrov u sudnicu

Praljak je bočicu bez problema mogao u sudnicu unijeti u, recimo, cipeli, a postavlja se i pitanje tko mu je otrov dostavio u pritvorsku jedinicu

29.11.2017.
13:16
VOYO logo

Odvjetnik s višegodišnjom haškom praksom Goran Mikuličić objasnio je za tportal kako je Slobodan Praljak mogao unijeti bočicu s otrovom u sudnicu. Mikulčić tvrdi kako prilikom ulaska u sudnicu nema detaljnog pregleda cijelog tijela, pogotovo kada na to ne upućuju neke indicije da bi ih trebalo biti.

Praljak je bočicu tako bez problema mogao u sudnicu unijeti u, recimo, cipeli, a postavlja se i pitanje tko mu je otrov dostavio u pritvorsku jedinicu u Scheveningenu.  Mikuličić kaže da svaki pritvorenik ima pravo na posjete i to rodbine, prijatelja, odvjetnika i novinara te da u pritvor s torbom ne može ući nitko osim odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je riječ o ovakvoj supstanci, to mu je lako mogao donijeti bilo tko ako je riječ o objektu koji ne reagira na rentgenu i opet, ako nema indicija. Ako je doista riječ o otrovu, to je nemoguće otkriti', rekao je Mikuličić za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo