HOLIVUDSKA 'MAGIJA' / Otkrivamo vam kako u stvarnosti izgleda snimanje 'Zvjezdanih ratova'

Upravo objavljeni video tako pokazuje glumce kako trčkaraju po praznoj sobi ispred velikog zelenog platna, a potom i konačnu scenu u koju su kompjuterski ubačene čitave pustinje ili svemirska prostranstva

15.1.2016.
9:24
VOYO logo

"Sila se budi", veliki povratak "Zvjezdanih ratova", u četvrtak je osvojio nominaciju za Oscara u kategoriji najboljih specijalnih efekata, a redatelj filma J.J. Abrams objavio je i 10-minutni video koji nam otkriva kako u stvarnosti izgleda snimanje SF spektakla.

Upravo objavljeni video tako pokazuje glumce kako trčkaraju po praznoj sobi ispred velikog zelenog platna, a potom i konačnu scenu u koju su kompjuterski ubačene čitave pustinje ili svemirska prostranstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, doznajemo i kakvu je ulogu odigrao helikopter u stvaranju prizora sa svemirskim brodom Hana Sola, kao i na koji način nastaju neobična stvorenja poput Maz Kanate (Lupita Nyong'o).

Oni koji još nisu pogledali film, možda bi trebali izbjegavati ovaj kratki "behind the scenes" dokumentarac pošto bi u njemu mogli nabasati i na detalje koje (još) ne želite doznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike