NEUMJERENI U PIĆU / Pijani rekorderi u Hrvatskoj jači i od alkoholne kome: otkrivamo kome je zabilježena najviša količina alkohola u krvi

Količina alkohola u krvi kod vozača autobusa koji je pijan zaustavljen kod Knina, iako velika nije među hrvatskim rekordima

12.9.2017.
19:28
VOYO logo

Vozač autobusa kojeg je policija u nedjelju pijanog zaustavila kod Knina
kazneno je prijavljen za obijesnu vožnju u cestovnom prometu. Utvrđeno je da je tada, iako je bilo tek podne, imao čak 3,16 promila alkohola u krvi. I ne samo to - policija ga je prijavila i za fizički napad na policajca kojemu je i verbalno prijetio.

U autobusu kojim je 52-godišnji vozač upravljalo na relaciji Zadar-Knin bilo je četvero putnika čije je živote doveo u opasnost, doznaje se iz šibensko-kninske policije. Ipak količina alkohola u krvi kod ovog vozača autobusa, iako velika nije među hrvatskim rekordima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto uvjerljivo drži obiteljski nasilnik iz Makarske koji je priveden sa zastrašujućih 7 cijelih 44 promila alkohola u krvi. Slijedi 40-godišnjak iz Zagreba koji je u bolnici završio sa izmjerenih 7 cijelih 3 promila.

Treći je 30-godišnjak iz Bjelovara sa 6 cijelih 26 promila. Listu završava Križevčanin, koji je tijekom redovne prometne kontrole uhićen s 5 cijelih 68 promila. Inače, tzv. alkoholna koma nastupa iznad četiri promila - liječnici objašnjavaju da to stanje vodi u smrt u roku od nekoliko sati. No, to se, očito je, ne odnosi na ove rekordere. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo