Sveučilište se protiv sila tame obračunalo viskom!

17.11.2010.
15:23
VOYO logo

Sveučilište u Zagrebu, krovna zagrebačka institucija za visoko obrazovanje, pozdravilo se sa štovanjem uma i tzv. egzaktnih znanosti kada su došli do ozbiljnog problema. Okrenuli su se duhu i prešli preko ruba znanosti. Sudbinu su povjerili rezultatima ispitivanja prostorija viskom. Što ih je mučilo?

Zaposlenici su se mjesecima žalili na različite tegobe od nedostatka energije do negativnih vibracija, da bi na kraju nekoliko njih završilo na bolovanju. Dijagnoza je, piše Večernji list, bilo više. Jedni kažu, za lošu energiju kriv je potok koji je nekad davno tekao uza zgradu Rektorata. Drugi kažu, ne valja što je Sveučilište zapravo trebalo biti bolnica, a vrhovni dokaz je to što su oboljeli zaposlenici smješteni u prostoriju koja je po projektu trebala biti – mrtvačnica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I tako je Sveučilište angažiralo radiestezista i bioenergetičara, koji se s viskom pretumbavao po svim uredima Rektorata.

Kako je objasnio jedan od najpoznatijih alternativaca u nas, Drago Plačko, kod tih fenomena nije riječ o pučkom konceptu "podzemne vode koja trenjem stvara naboj", nego o geopatogenim zonama – područjima u kojima je prirodno magnetsko polje izmijenjeno, tek neznatno, ali dovoljno da našteti nekim procesima u organizmu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjerenje viskom i rašljama krije i zamku, upozorava Plečko, jer kada se rašlje vrte u nečijim rukama, igla su na instrumentu koji je njihovo tijelo i pokazuju da je isto mjesto loše ili dobro za njega, njegov organizam, a ne nužno i ukućana, pojasnio je listu.

Vezani članci:

arti-201006240064006 arti-201010040930006 arti-201003180773006 arti-201011020723006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo