svježi, moderni, gitaristički singl / Teška Industrija predstavlja novi hit singl 'Reklamacija' i novu članicu benda, Luciju Lučić!

Jedan od najeminentnijih bendova ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji, čije pjesme sluša publika svih uzrasta, objavio je svježi, moderni, gitaristički HIT singl

7.6.2017.
13:59
VOYO logo

Nakon hitova “Šta ti je život”, “Majske kiše”, "Život je maskenbal", “Sjenka” te iznimno uspješnih obrada: “U meni jesen je”, “Ti me iznevjeri”, “Nije htjela”, “Jedina”, Teška Industrija predstavlja novi HIT singl “REKLAMACIJA”!

Jedan od najeminentnijih bendova ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji, čije pjesme sluša publika svih uzrasta, objavio je svježi, moderni, gitaristički HIT singl, koji je otpjevala nova članica benda, senzibilna, a istovremeno energična i zanosna vokalistica, Lucija Lučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Press

(Foto: Press)

Frontmen i basist benda, Ivica Propadalo odabirom mlade Lucije, još jednom šalje jasnu poruku svim slušateljima i budućim, mladim nadama: “Vjerujem u mlade ljude i volim ih, divim se njihovoj energiji. Gledati na život očima djeteta i kroz igru graditi put, privilegija je mladosti. A glazba je igra, kao što je i sve u životu igra. Ako shvatimo da život nema reprizu i da nema reklamacije na ono što je prošlo, onda je imperativ vječno ostati mlad. Kada sa svega pet godina snimiš svoj prvi album, sudjeluješ u najpozatijem glazbeno-natjecateljskom showu i gradiš karijeru na temelju izvrsnog glasa, kao i kvalitetnog kućnog odgoja, kao što ima Lucija, onda nema dvojbe zašto je baš ona nova članica Teške Industrije.” 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je biti član kultnog benda i stajati rame uz rame s doajenima regionalne pop-rock scene, mlada Lucija Lučić poručuje:  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako znate sanjati, snovi će vam se ostvariti! Imati sretnu obitelji je privilegija, a biti član ovakvog benda je čast. Odrastala sam okružena s puno ljubavi i dobre glazbe. Moja ljubav, iskrenost i pozitivan stav može se osjetiti i u pjesmi Reklamacija, koji je zasigurno i moja osobna karta. Jako sam zahvalna osnivačima benda Ivici Propadalu i Vedadu Hadžiavdiću, što su mi pružili priliku i unatoč jakoj konkurenciji na audicijama, ipak odabrali mene. Posebno sam zahvalna mojoj obitelji, koja me podržala u odluci i dala do znanja da se ovakva prilika ne propušta.”

Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje već dobro provjereni dvojac Teške Industrije: Blagica Ivanović (tekst) i Vedad Hadžiavdić (glazba i aranžman). Dok je za produkciju pjesme zaslužan mladi, ali dobro znani i nagrađivani producent Hrvoje Prskalo, koji je pridonio novom, svježijem zvuku i izričaju benda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmu prati i izvrstan video spot, koji potpisuje redatelj Tomislav Felbar, također novo ime u timu Teške Industrije, u suradnji s producenticom Draganom Todorović (Atelier Propadalo), koja je također zadužena za styling i šminku.

Da će spot biti veliki hit, znamo jer ga je “odabrao” Đelo Hadžiselimović, dugogodišnji prijatelj osnivača Teške Industrije, Ivice Propadala i Vedada Hadžiavdića, na čijoj terasi su snimljeni dinamični kadrovi spota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je “REKLAMACIJA” jedna od onih pjesama koju ćete najčešće pjevušiti ovoga ljeta, ali i puno dulje, provjerite klikom na video spot.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo