U ZAGREBU ĆEMO USKORO PARKING MOĆI PLAĆATI KARTICAMA: / Logično, jer s obzirom na cijene, jedino si ga na rate možemo priuštiti

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Novi aparati Zagrebparkinga omogućit će od 1.9. plaćanje parkinga debitnim i kreditnim karticama

23.8.2018.
13:08
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebparking je danas priopćio kako je instalirao sto suvremenih parkirališnih aparata koji omogućavaju kupovinu satne ili višesatne parkirne karte koje će se moći, uz kovanice, plaćati i debitnim/kreditnim karticama.

Zagrebparking ističe da će građani na tim aparatima od početka rujna moći, uz važeću autorizaciju, kupiti satne ili višesatne karte, komercijalne parkirne karte te plaćanje i kupovinu dnevne karte te kupnju povlaštene parkirne karte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćanje će se moći obaviti kovanicama, ali i debitnim/kreditnim karticama (MAESTRO, MASTER, VISA, AMEX, DINERS) što je novina u odnosu na dosadašnje poslovanje, čime se korisnicima pruža izbor odabira sredstva plaćanja.

Zagrebparking navodi kako je karta kupljena na novom parkirališnom aparatu elektronička, pa je odmah vidljiva u informacijskom sustavu Podružnice Zagrebparking. Stoga nije potrebno kartu isticati ispod vjetrobranskog stakla na automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo