Vidi, nema signala!Kampanja za Nokiju Lumia 900 koja ismijava iPhone

Ako ste ikad pomislili da vaš smartphone možda nije sve ono za što se predstavlja da jest, to je zbog toga što on to i nije, tako otprilike glasi poruka novih reklama na internetu koje se bave 'beta testiranjem smartphonea'.

Kampanja za Nokiju Lumia 900 koja ismijava iPhone

Pažnja, vlasnici iPhonea! Nokia je upravo sasula kišu žestokih kritika na vaš smartphone. Tri "tajanstvena" videa koja su se pojavila na YouTubeu postavio je tijekom vikenda korisnik SmartphoneBetaTest.

U njima je ukazao na ne tako dobro skrivene mane iPhonea kako bi dokazao da vaš smartphone nije baš tako fantastičan i da, štoviše, Apple tretira vlasnike ovih uređaja kao beta testere.

Videozapisi na YouTubeu pobuđuju sumnju da su djelo oglašivačke kampanje Nokije za nadolazeći model Lumia 900. Ove "nedavno dobivene, a nikad prije viđene snimke" koje su snimljene u uredu prikazuju tri neimenovana menadžera koji raspravljaju o nedostacima tvrtkinih mobitela koje koriste.

Najgledaniji video pod naslovom Death Grip (Smrtonosni zahvat) upućuje na problem s nestankom signala koji su osjetili vlasnici iPhonea ako su telefon primili na krivi način, odnosno ako su prilikom telefoniranja prstima i dlanom prekrili antenu iPhonea. Kada se jedan od menadžera žali na gubitak signala, drugi mu govori da ga vjerojatno drži na krivi način.Drugi video Outside također ismijava iPhone na sličan način, ali se bavi time da zaslon mobitela nije vidljiv na danjem svjetlu. Rješenje je jednostavno. Kako jednom od menadžera preporučuje njegova kolegica: "Onda ne izlazi van."Treći pak video pod nazivom Fragile bavi se krhkošću iPhonea. Ali i tu postoji "win-win" rješenje. "Ako nekome ispadne telefon i slomi se... Bingo, upravo smo prodali još jedan telefon."Sljedeća faza ove kampanje je naravno odgovor na pitanje koji smartphone "trebate" kupiti. Oglasi su povezani s web stranicom www.smartphonebetatest.com na kojoj se nalazi i brojčanik koji odbrojava vrijeme do izlaska nove Nokije Lumia 900.
Net.hr
03.04.2012.

web preporuke

Komentari

Strip poker

  • Sanny
  • Tavia
  • Alex
  • Nikolina
  • Petra
  • Svetlana