EPSKI SAVJET IBRAHIMOVIĆA: / Ludi Ibra oduševio Joshuu i čitav sportski svijet! 'On razmišlja genijalno'

Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimović i svjetski teškaški boksački prvak konačno su se upoznali.

31.10.2017.
8:27
AFP
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović i Anthony Joshua više su puta izražavali međusobno poštovanje jedan prema drugom. Ibrahimović je veliki fan borilačkih sportova, a Ibra se i rekreativno bavi borilačkim sportovima, posebno K1.

IBRA BRILJIRAO IZJAVOM NAKON BORBE: Poslao urnebesnu poruku Joshui! ‘Ako želiš naučiti Bruce Lee vještine…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibra i Joshua do subote se još nikada nisu susreli. Kada su se napokon susreli, jedan su drugom poručili neke zanimljive izjave. Britanski boksač, koji je vlasnik triju teškaških pojaseva po WBA, IBF i IBO. Britanski tabloid Mirror prenosi kako je Joshua otkrio epski savjet koji mu je Ibrahimović dao...

'Ja sam savršen i ne trudim se'

"Zlatan voli boks i njegova psiha je fenomenalna, ali me zatekao s nečim što sam kazao nakon moje borbe s Vladimirom Kličkom ranije ove godine", kazao je Joshua Sky Sportsu i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napomenuo mi je da sam kazao kako nisam savršen, ali se trudim. Ali on mi je kazao sljedeće: 'Ne, ne, ne... Ono što si trebao kazati je 'ja sam savršen i ne trudim se'. Mislim si, ovaj čovjek razmišlja genijalno", otkrio je Britanac.

[VIDEO] MINI ANALIZA NET-HR-A: Sudac je pogriješio kad je prekinuo borbu! Ovo je neosporiv dokaz tome

Zlatan je također razgovarao s novinarima, kojima je nahvalio Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U društvu Belewa i Hearna

“Ima sjajnu energiju, neku izrazito pozitivnu. To je razlog zašto ga ljudi toliko vole i zato ga gledaju kao svog prvaka. Savršen je i prirodan. Snažan, okretan i veliki udarač”, istaknuo je Joshua.

Prije meča se genijalni napadač Manchester Uniteda našao u društvu Joshue, no također i Tonya Belewa i trenutno možda i najjačeg svjetskog boksačkog promotora Eddiea Hearna. No, Ibra je morao ostati vjeran svom stilu, pa je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još uvijek nije dobar boksač koliko sam ja dobar nogometaš.”

Anthony Joshua je u subotu u Cardiffu, pred 80, 000 navijača, pobijedio 36-godišnjeg kamerunsko-francuskog veterana Carlosa Takamu prekidom u 10. rundi. Takam je, unatoč porazu, pružio sjajan otpor, iznenadio svojom hrabrošću i gardom, ali pobjeda Joshue više je nego zaslužena jer je imao dominaciju i bio bolji borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPEKTAKL U CARDIFFU: /

Anthony Joshua obranio naslov, Takam izdržao sve do desete runde

Image
SPEKTAKL U CARDIFFU: /

Anthony Joshua obranio naslov, Takam izdržao sve do desete runde

Međutim, ipak ostake gorak okus što je 61-godišnji domaći sudac iz Prestona Phil Edwards bez razloga prekinuo meč. Više o sudačkoj lakrdiji koja je obilježila spektakl u Cardiffu možete pročitati OVDJE.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo