FURY ZAPREPASTIO PRIZNANJEM: / Već je govorio o bizarnim pripremama za Wildera, ali ovo je prevršilo svaku granicu

Image
Foto: Profimedia, UPI

Spektakl je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu

14.2.2020.
12:02
Profimedia, UPI
VOYO logo

Britanski boksač Tyson Fury posljednjih je dana puno govorio o tome kako se priprema za meč protiv DeontayaWildera koji je na rasporedu 22. veljače u Las Vegasu. Prvo je izjavio kako umače ruke u benzin kako bi ih očvrsnuo, a potom i da masturbira sedam puta dnevno kako bi konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Sada je pak otkrio što radi kako bi očvrsnuo bradu.

"U posljednje vrijeme jako puno ližem p***u kako bih ojačao čeljust. Puno toga radim što nisam ranije. Jedem pet, šest puta dnevno i pijem osam litara vode. Sve sam spreman napraviti kako bih bio što bolji", pojasnio je Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Sky rekao je pak kako Wilder nema najrazornije udarce u povijesti iako je u 42 borbe suparnike nokautirao 41 put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene nije uspio nokautirati, zar ne? Primio sam sve njegove najbolje udarce i ostao sam na nogama. Ne udara jače od Vladimira Klička. Kod Wildera se ne radi o snazi nego o brzini jer može biti vrlo nezgodno kada ne vidite da dolazi udarac. U ringu ne osjećam nikakve udarce jer je adrenalin jako visok", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo