Tučnjava u Rusiji / Zaljubljeni par ljubio se u ruskoj podzemnoj: Do njih je došao MMA borac i nastao je kaos

Image
9.6.2022.
21:08
VOYO logo

Sharaputdin Magomedov, 28-godišnji ruski MMA borac u usponu mogao bi se pronaći u pravim problemima nakon što je na društvenim mrežama iscurila snimka gdje se našao u okršaju u ruskoj podzemnoj željeznici s nepoznatim muškarcem.

Ovom borcu je nadimak 'Golden Boy', a krasi ga visina od 187 centimetara i 77 kilograma. Magodemov je u karijeri odradio osam borbi, a svih osam je i pobijedio i to knockoutima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidio je zaljubljeni par...

Magomedov se našao na pokretnim stepenicama iza zaljubljenog para u glavnom gradu Dagestana, Mahačkali. Inače, prema islamskim običajima u Dagestanu, nije baš prikladno tako izmjenjivati strasti na javnom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo trebate razumjeti situaciju. Mahačkala još uvijek ima svoje neizgovorene zakone, svoj moral. U Moskvi je to prihvatljivo, ali kod nas nije. Nisam mogao šutjeti. Ja sam profesionalni borac, bilo je to neočekivano za mene, pogotovo jer smo bili u trgovačkom centru. Ponudio sam mu da izađe i razgovara, ali on me udario," rekao je Magomedov.

Bilo kako bilo, zaštitari su razdvojili dvojicu muškaraca, a Ministar unutarnjih poslova je istaknuo kako su se i pomirili nakon incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo