Nakon skandaloznog ispada 12 milijuna dolara pretvorio u 2 milijarde

Odvjetnici Donalda Sterlinga potvrdili su kako je njihov klijent pristao prodati Los Angeles Clipperse Steveu Ballmeru za rekordnih dvije milijarde američkih dolara.

5.6.2014.
10:05
VOYO logo

Sterling, kojeg je Amerika osudila zbog rasističkog ispada, sve do sada je odbijao prodaju i podignuo je tužbu protiv NBA lige s ciljem zadržavanja kluba u svojem vlasništvu, ali odvjetnici Bobby Samini i Maxwell Blecher potvrdili su kako se predomislio i uskoro će povući tužbu.

"Donald Sterling službeno objavljuje kako su NBA liga, Donald Sterling i Shelly Sterling dogovorili prodaju Los Angeles Clippersa Steveu Ballmeru za dvije milijarde američkih dolara uz dodatne bonuse. Sve nesuglasice su istovremeno riješene", stoji u priopćenju njegovih odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnici klubova NBA lige tek trebaju dati suglasnost za prodaju Clippersa Ballmeru, a to bi trebala biti tek formalnost. Inače, Sterling je Clipperse kupio 1981. godine za 12 milijuna dolara, a prema Forbesovoj procjeni vrijednost kluba sada iznosi oko 20.3 milijardi dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo