SNIMKA ŠOKIRALA SRBIJU / Procurio video mrtvog pijanog Nikole Jokića? Ovo će izazvati burne reakcije u srpskoj javnosti

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Pijani Nikola Jokić osvanuo na snimci

9.8.2021.
10:52
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Najbolji srpski košarkaš, aktualni MVP NBA lige i jedan od najboljih košarkaša današnjice Nikola Jokić, uživa na zasluženom odmoru, a tijekom jednog izlaska dobro se napio, barem prema pisanju srpskih medija. Naime, Srpski Telegraf ne potvrđuje Jokićev identitet. Alo,Kurir,Informer i Mondo pišu ipak da je riječ o Nikoli Jokiću, odnosno da je upravo srpski košarkaški superstar na snimci koja se pojavila.

Image
SRBIJA BEZ MVP-A /

Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju, objasnio je i zašto

Image
SRBIJA BEZ MVP-A /

Nikola Jokić neće igrati za reprezentaciju, objasnio je i zašto

Posrće od alkohola

Na društvenim mrežama može se vidjeti videosnimka koja će izazvati burne reakcije u srpskoj javnosti, iz razloga što je Jokić odbio reprezentaciju Srbije, ali zato uredovno partija. Odmah po završetku Olimpijskih igara u Tokiju isplivala je snimka na kojoj se vidi kako osoba za koju srpski mediji tvrde da je Nikola Jokić (tako izgleda po konstituciji, s leđa) posrće od alkohola i pridržava se za zid, da bi nakon toga zaplesao na cajku i u tom "fazonu" ušao u klub. Kako je nastao video i gdje je snimljen, nije još poznato...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Netko je očito snimio poskrivečki...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, snimka se pojavila nakon izjave srpskog vaterpolista Dušana Mandića, koji se nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama našalio pred kamerama, aludirajući na čuveni "post" srpskog košarkaša.

"Hoće li netko na vaterpolo?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Nikola Jokić je nakon povratka iz Amerike obavijestio srpsku javnost kako neće ovog ljeta nastupati za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Odbio ovog ljeta igrati za reprezentaciju

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram kazati da i uz ogromnu želju nisam u mogućnosti igrati za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tijela iziskuje dulju odsutnost s terena radi oporavka", rekao je srpski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija je kasnije doživjela neuspjeh na kvalifikacijskom turniru u Beogradu i zbog toga nije sudjelovala na Olimpijskim igrama.

Nikola je ljeto iskoristio za odmor i provode. Bio je u Somboru, Crnoj Gori i Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo