WESTBROOKOV 15. 'TRIPLE-DOUBLE': / Žestoki teksaški obračun Houstona i Dallasa nastavio se pred svlačionicom

Image
Foto: AFP, Joe Robbins

Russell Westbrook upisao je 15. 'triple-double' sezone u pobjedi Oklahome Cityja protiv Miamija 106:94.

28.12.2016.
8:54
AFP, Joe Robbins
VOYO logo

To je 30. put u kalendarskoj 2016. godini da Westbrook ima 'triple-double', najviše nakon Oscara Robertsona (41) iz 1961. godine. Thunderi su na omjeru 12-3 kad je Westbrook raspoložen za 'trostruko-dvostruke' statističke brojke koje je ostvario već za tri četvrtine i zaradio pljesak gledatelja u Miamiju.

Kod domaćina, najefikasniji s 22 poena bio je Josh Richardson, dok Goran Dragić nije igrao zbog ozljede leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ariza se želio obračunati s Mejrijem

Teksaški obračun Dallasa i Houstona u kojemu su slavili Rocketsi 123:107 bio je obilježen nervozom jer je na utakmici odsvirano čak osam tehničkih pogrešaka, dvije nesportske i jedno isključenje koje je zaradio Trevor Ariza. On se po završetku utakmice Trevor Ariza želio se ispred svlačionice obračunati sa Salahom Mejrijem koji mu je navodno, tijekom utakmice vrijeđao ženu i djecu.

Krenuo je Ariza u pratnji suigrača Jamesa Hardena, Patricka Beverleya i Erica Gordona prema svlačionici Mavsa, ali su ga tamo zaustavili zaštitari, dok Mejri nije izlazio iz svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Harden je zabio 34 poena uz 11 skokova, dok je za ove sezone slabi Dallas Harrison Barnes ubacio 21 poena, Wesley Matthews dodao je 19.

A ovo je prekršaj Andrewa Boguta na Hardenu nakon kojeg se sve zakuhalo na utakmici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ingles pogodio za pobjedu Utaha

Neizvjesno je bilo u Staples Centru gdje je Utah pobijedio Lakerse sa 102:100. Ključne poene postigao je Joe Ingles (13 poena) 21 sekundu prije kraja kad je zabio tricu za konačni rezultat. Gordon Hayward zabio je 31 poena za goste, dok je Julius Randle bio najefikasniji kod Lakersa s 25 poena i 12 skokova, Lou Williams je dodao 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac nije ulazio u igru.

Boston bolji od Memphisa

Avery Bradley postigao je 23 poena, Isaiah Thomas 21 uz sedam asistencija u pobjedi Bostona protiv Memphisa 113:103, drugoj ovog tjedna u obračunu Celticsa i Grizzliesa. S druge strane Marc Gasol zabio je 26 i imao devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Boston - Memphis 113:103 Miami - Oklahoma City 94:106 Dallas - Houston 107:123 LA Lakers - Utah 100:102

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo