POTUKLI SE AMERI I KINEZI / Masovna tučnjava na tekmi

Image

Prijateljska košarkaška utakmica između SAD-a i Kine bila je sve samo ne prijateljska. U jednom trenutku čitav teren pretvorio se u pravi boksački ring. Svemu je svjedočio i američki potpredsjednik Joe Biden.

19.8.2011.
11:21
VOYO logo

Masovna tučnjava izbila je u četvrtak na prijateljskoj košarkaškoj utakmici između Sveučilišta Georgetown i kineskih Bayi Rocketsa odigranoj u Pekingu.

Do incidenta je došlo devet i pol minuta prije kraja posljednje četvrtine pri izjednačenom rezultatu 64-64. Šakački udarci poletjeli su na sve strane, kao i stolci i bočice. U sukob su se uključile i klupe obje momčadi, pa je tako uskoro parket bio pun ratoborne rulje. Nakon incidenta utakmica se nije nastavila, a zanimljivo je kako joj je nazočio i američki potpredsjednik Joe Biden.

"Večeras su dvije sjajne momčadi igrale vrlo kompetitivnu utakmicu koja je nažalost završila usijanom borbom na kraju. Iskreno žalimo što je došlo do ovakve situacije" rekao je trener Georgetowna John Thompson.

Georgetown se trenutno nalazi u Kini na desetodnevnoj turneji koja bi trebala ojačati diplomatske odnose između SAD-a i Kine, a ove dvije momčadi trebale bi odigrati novi susret u nedjelju navečer u Šangaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo