Povijesni dan / Prvi vlasnik Nevere je svjetski prvak u Formuli 1: 'Mate je genij koji stoji iza ovog automobila'

Image
Foto: Rimac Grupa

Nakon 11-godišnje karijere u Formuli 1 u kojoj je 2016. godine proglašen svjetskim prvakom, Nico je započeo karijeru poduzetnika za održivost i investitora u zelene tehnologije.

4.8.2022.
19:56
Rimac Grupa
VOYO logo

Samo mjesec dana nakon što je dovršen prvi serijski primjerak Rimac Nevere, automobil #000, automobil #001 isporučen je svom prvom vlasniku. Svjetski prvak Formule 1 iz 2016. Nico Rosberg ponosni je vlasnik prve Nevere. Prije nego što je automobil poslan u njegov dom u Monaku, Rosberg je stigao u sjedište Rimac Grupe u Hrvatskoj kako bi prvi puta uživo vidio svoju Neveru.

Rosbergov je kupio primjerak Nevere koja se sastoji od "Stellar" crne boje s poliranim Vertex kotačima i crnim kočionim čeljustima. Unutrašnjost je potpuno presvučena crnom alcantarom, s potpisom "Nico Rosberg" na pločici naslona za ruke. Rosbergov će se primjerak nalaziti u njegovom domu u Kneževini Monako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Rimac Grupa

Nico Rosberg

Rosberg bio je dio putovanja Rimca otkad je prvi put osobno vidio C_Two, model koji je prije nekoliko godina nakon razvoja i testiranja postao Nevera.

"Otkako sam prvi put upoznao Matu i shvatio genija koji stoji iza Nevere, znao sam da želim prvi automobil iz serije. Za mene ovaj automobil predstavlja apsolutno sve što bih mogao poželjeti. Prikazuje najbolje od inovativne tehnologije, unoseći je u automobil dizajniran doslovce od nule da bude, ne samo nevjerojatno brz – ili najbrži, već i stvarno izvrstan za vožnju. Jedva čekam da vidim što može", rekao je Rosberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo