Totalni kaos / Poznati sportaš pretučen nakon derbija: Oglasila se i njegova žena; je li to kraj karijere?

Image
Foto: profimedia

Nakon utakmice finala belgijskog kupa dogodio se huliganski incident u kojem je deblji kraj izvukao svjetki poznati pikadist Kim Huybrechts

10.5.2024.
13:21
profimedia
VOYO logo

Vrhunski belgijski igrač pikada Kim Huybrechts stradao je u huliganskom napadu nakon finala belgijskog kupa između Uniona SG i Royal Antwerpa u Bruxellesu. Naime Huybrechts je veliki navijač Royal Antwerpa i kao da mu nije bilo dosta što je njegov klub izgubio, na povratku u bus napala ga je skupina mlađih huligana.

Image
PROMETNA NESREĆA /

Nekadašnja zvijezda Premier lige uhićena zbog pijane vožnje

Image
PROMETNA NESREĆA /

Nekadašnja zvijezda Premier lige uhićena zbog pijane vožnje

Najprije je bio napadnut njegov prijatelj, također pikadist, Kevin Belmans, kojeg su huligani udarili motociklističkom kacigom po glavi. U pokušaju bijega Huybrechts je pao te su ga huligani počeli tući na podu nogama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli incident prepričala je Huybrechtsova žena Dana Verhaegen na Facebooku: "Ukratko: kraj utakmice, navijači Antwerpena hodaju stazom kroz park u gomili prema autobusima. Linija se zaglavi zbog sumorne atmosfere. Kim i Kevin žele provući red kroz otvor u ogradi kako bi brže došli do autobusa i napadnuti su s leđa. Dok je Kim ležao na zemlji i primao udarce, zadobio je dvostruki prijelom ključne kosti, nažalost u desnoj ruci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva ozljeda mogla bi okončati karijeru nekadašnjeg finalista. Huybrechts je trenutno van stare forme i planirao je povratak među najbolje, no pitanje je hoće li se uopće moći oporaviti nakon što je ozlijedio upravo ruku kojom baca. Neki pikadisti, poput Erika Clarysa, nakon prijeloma ruke izgubili su osjećaj za bacanje i nikad nisu vratili staru formu.

Huybrechtsu je odmah pružena pomoć nakon napada te čeka operaciju koja će se odviti u petak. Trenutni 33. igrač svijeta se nada kako će ipak biti spreman za svoj meč protiv sunarodnjaka Dimitrija Van den Bergha koji se održava 27. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo