NEOČEKIVANI PORAZ / Bjelica pred otkazom? Izgubio u golijadi kod kuće od izravnog konkurenta za ostanak

Image
Foto: Profimedia

Novim porazom još se više trese stolica hrvatskom treneru, za kojeg njemački mediji pišu kako će teško ostati u Berlinu i sljedeće sezone

5.5.2024.
17:28
Profimedia
VOYO logo

Nenad Bjelica i njegov Union Berlin u 32. kolu Bundeslige izgubili su kod kuće 4-3 od Bochuma, izravnog konkurenta u borbi za opstanak.

Image
NE POSUSTAJU /

Nastavlja se žestoka borba dva kluba za jedino mjesto koje vodi u HNL

Image
NE POSUSTAJU /

Nastavlja se žestoka borba dva kluba za jedino mjesto koje vodi u HNL

Novim porazom još se više trese stolica hrvatskom treneru, za kojeg njemački mediji pišu kako će teško ostati u Berlinu i sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznimno važan bio je ovaj susret za obje momčadi jer se i jedni i druge bore kako bi izbjegli 16. mjesto na kraju sezone koje donosi igranje dodatnih kvalifikacija protiv trećeplasirane momčadi druge lige. Ovom pobjedom Bochum je Union Berlinu pobjegao na tri boda prednosti, dok Berlinčani imaju utakmicu više i tek dva boda više od Mainza koji je na 16. mjestu.

Bochum je ogroman korak prema slavlju napravio nakon prvog poluvremena jer je vodio 3-0. Uvodna dva pogotka postigao je Wittek u 16. i 31. minuti, dok je domaće navijače do očaja doveo Schlotterbeck golom u 37. minuti za 3-0 Bochuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se domaćinu pojavila nakon munjevitih nekoliko minuta drugog dijela pa je Vertessen u 59. smanjio na 1-3, a Bedia je u 62. minuti postigao gol za 2-3. Već u 70. minuti opet je Bochum imao osjetniju prednost, a Hofmann je tada zabio za gostujućih 4-2.

Do kraja susreta domaći sastav je pokušao doći barem do boda, ali je jedino uspio zabiti tek još jedan pogodak, konačnih 3-4 postavio je Hollerbach u 74. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za Union Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo