TALIJANI SASULI PALJBU PO BROZOVIĆU: / 'To se više ne može trpjeti. Njegovi ispadi zasjenili su veliki talent i zbog toga ga Inter prodaje'

Image
Foto: Profimedia

Brozović je tijekom posljednjih mjeseci upao u dva velika skandala

28.8.2020.
14:41
Profimedia
VOYO logo

Pred hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovćem nalazi se ljeto koje će biti jako važno za njegovu karijeru.

Image
VELIKA BORBA ZA MAESTRALNOG HRVATA: /

Bayern dobio opaku konkurenciju, superbogataš uključio se u bitku za Vatrenog

Image
VELIKA BORBA ZA MAESTRALNOG HRVATA: /

Bayern dobio opaku konkurenciju, superbogataš uključio se u bitku za Vatrenog

Brozović je član talijanskog velikana Intera posljednjih pet godina i postao je jedan od njegovih najvažnijih igrača. Već ga se dugo povezuje s transferom u neki drugi klub, spominjali su se engleski Liverpool i Arsenal, španjolski Real, a posljednji je bio njemački Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema posljednjim informacijama iz Italije čini se da bi Brozović uistinu i mogao otići u novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta im je

Ugledna Gazzetta dello Sport piše da trener Intera Antonio Conte i klub ne bi imali ništa protiv toga jer, iako je Vatreni izvrstan igrač, njegove "aktivnosti" van terena to su zasjenile.

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - Archives

Trener Intera Antonio Conte

"Brozovićevi ispadi i izljevi bijesa nisu bili nadomješteni dovoljno dobrim igrama na terenu da bi Conte tolerirao njegove aktivnosti u slobodno vrijeme, pa je Inter objavio da je Brozović, koji je do jučer bio nezamjenjiv, na prodaju. On je zločesti dečko. Ne može ga se trpjeti ako nastupi na terenu prevagnu u usporedbi na ono što radi izvan njega. No na žalost, čini se da je Brozović jedan od puno nogometaša čiji su ispadi zasjenili veliki talent", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozio u alkoholiziranom stanju

Podsjetimo, Brozović je prvo početkom prošlog mjeseca izgubio vozačku dozvolu nakon što je uhvaćen kako vozi u alkoholiziranom stanju.

Taj se incident se dogodio u ranim jutarnjim satima, kad je Brozović svojim vozilom Rolls Royce Cullinan prošao kroz crveno svjetlo u blizini noćnog kluba u Milanu. Brozovića je potom presrelo i zaustavilo policijsko vozilo, a policijski službenici su kod vozača izdisajnim testom ustanovili veću količinu alkohola od dopuštene gornje granice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Divljao u bolnici

Drugi incident se dogodio u petak, a tada je Brozović "divljao" na odjelu hitne pomoći u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjet prijatelju. On je tada toliko iznervirao djelatnike, da su ovi morali pozvati policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo