DINAMOVA ZVIJEZDA IZNENADILA IZJAVAMA PRIJE VELIKE UTAKMICE: / Stao je pred novinare i objasnio im zašto ih ne voli

Image

Zanimljivo je kako se još uvijek nije navikao na pažnju medija niti voli previše komunicirati s njima

24.2.2021.
8:14
VOYO logo

Dinamo u četvrtak igra drugu utakmicu šesnaestine finala Europa lige i na svom će Maksimiru ugostiti ruski Krasnodar. U prvoj utakmici u Rusiji, dinamovci su bili bolji s 3:2 i imat će golemu prednost zbog tri gola u gostima, pa ih čak i 1:0 poraz vodu i sljedeću fazu.

No, igrači Dinama očekuju novu pobjedu i nastavak velikog pobjedničkog niza. "Oni dolaze u naš dom u naš grad. Mi ćemo se postaviti tako da od prve minute idemo zabiti gol idemo po pobjedu. Da olakašamo tih 90 minuta sebi i riješimo utakmicu u našu korist", najavio je tako utakmicu mladi veznjak Kristijan Jakić, a pridružio mu se i branič Theophile-Catherine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo organizirano zajedno napadati i braniti se. Moramo biti kompaktni, i koncentrirani kao prošli tjedan. Svaka utakmica je drugačija, tako da će i ova biti druga priča", nadovezao se Theophile-Caterine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakić se sada, pola godine nakon što je došao, odlično uklapa u momčad Zorana Mamića, ali morao je proći proces prilagodbe.

"Svaki igrač kada dođe u neki klub ne uklopi se u ekipu odmah. Treba mu neki period. Mislim da sam odradio ok prvu polu sezonu i da će iduća biti još uspješnija", rekao je Jakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theophile je već starosjedioc za Dinamove prilike, ovdje je već tri sezone, čini se da će i ostati, ali zanimljivo je kako se još uvijek nije navikao na pažnju medija niti voli previše komunicirati s njima.

"Nisam najbolja osoba da sebe opisujem. Volim raditi i kolektivno, i individualno. Sam ne možete ništa učiniti. Hvala protivnicima na pohvalama", rekao je Theophile i pojasnio zašto ne voli medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam 30 godina i nastojim posao odraditi profesionalno. Ne volim medije, volim odraditi posao na terenu. Iako su mediji dio posla, nije to nešto što tražim", otkrio je Francuz.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo