KRIZA NA CAMP NOU: / Barcin dužnosnik smiruje javnost, znači li ovo da bi Messi ipak mogao promijeniti odluku?

Image
Foto: Profimedia

Šesterostruki dobitnik Zlatne lopte šokirao je svijet

26.8.2020.
15:38
Profimedia
VOYO logo

Argentinac LionelMessi glavna je sportska priča nakon što je što je procurila vijest da želi napustiti Barcelonu.

U srijedu poslijepodne katalonski Sport objavio je priču u kojoj navode kako je Messijevu odluku ništa ne može promijeniti. Čak niti ostavka predsjednika ne bi ga natjerala da se predomisli, navode i dodaju ako je njegova odluka konačna i da jedini što preostaje su prigovori oko njegova odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[FOTO] JE LI OVO PISMO U KOJEM JE MESSI ZATRAŽIO ODLAZAK IZ BARCELONE? /

'Ja, Lionel Messi, želim iskoristiti svoje pravo...'

Image
[FOTO] JE LI OVO PISMO U KOJEM JE MESSI ZATRAŽIO ODLAZAK IZ BARCELONE? /

'Ja, Lionel Messi, želim iskoristiti svoje pravo...'

Ističu kako je Argentinac uvjeren da se može izvući na izlaznu klauzulu koja mu je vrijedila do 10. lipnja. Točnije vrijedila mu je do deset dana nakon službenog kraja sezone, a zbog koronavirusa kraj sezone je pomjeren na 23. kolovoza pa smatra da je ona još uvijek na snazi.

Sport piše da ne želi ući u pravnu bitku s klubom te da se nada kako će predsjednik Josep Maria Bartomeu prihvatiti njegovu odluku i da ode iz kluba za puno manje od 700 milijuna eura koliko mu iznosi otkupna klauzula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj list također navodi kako za sada Barcelona nije primila niti jednu službenu ponudu za njega, te da su Manchester City, PSG, Inter i Manchester United glavni kandidati.

Oglasio se sportski direktor

A u međuvremenu, na ovu situaciju osvrnuo se novi sportski direktor RamonPlanes, koji je u srijedu službeno predstavljan kao nasljednik Erica Abidala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da je ovo jako važna vijesti, ali trener, predsjednik i ja smatramo da je Messi budućnost ove Barcelone koja ide u obnovu. Želimo izgraditi novu pobjedničku momčad s najboljim igračem na svijetu i u povijesti. Naša ideja je sagledati sve što se dogodilo i složiti pobjenidčku momčad oko najboljeg igrača na svijetu”, naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo da ostane. Imamo ogromno poštovanje prema njemu, najbolji je na svijetu i u povijesti. Budućnost je pozitivna, moramo pričati s optimizmom. Moramo izgraditi Barcelonu kakvu želimo, to je naša ideja. Puno je dao klubu. Ovo je brak koji je puno toga dao. Radimo na stvaranju nove Barcelone. Želimo mlade igrače dodati sjajnim igračima koje imamo i pokazati poštovanje prema onima koji su nam puno toga dali. Niti klub ni Messi ne zaslužuju da je javno prepiru. Radit ćemo na tome da stvorimo pobjedničku Barcelonu”, kazao je i nastavio.

“Vodstvo kluba je složno kada je u pitanju Messijeva budućnost. Svi želimo i dalje uživati gledajući ga. Nitko nam nije rekao da Leo neće doći na trening idućeg tjedna. Sve ćemo riješiti interno. Moramo ga poštovati i nećemo otkrivati detalje pregovora”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo