MAMIĆ U DERBIJU OTKRIO TAJNO ORUŽJE ZA MOURINHA? / Dinamo demonstrirao kako će igrati protiv Tottenhama - 'To će nam trebati'

Image
7.3.2021.
20:20
VOYO logo

U derbiju 26. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Rijeku s 2-0 vrativši se na vrh ljestvice. Bila je to prva pobjeda "Modrih" protiv Rijeke u posljednja četiri međusobna susreta, a s nova tri boda momčad Zorana Mamića vratila se na vrh ljestvice sa 54 boda, dva više od Osijeka, a Dinamo ima i utakmicu manje.

Dinamo je u prvom poluvremenu zabio pogodak nakon kontre, a pobjedu je potvrdio u drugom dijelu golom koji je poništen zbog zaleđa, ali je nakon pregleda snimke priznat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Zoran Mamić komentirao je pobjedu nad Rijekom, a odmah je otkrio kako je mislima zapravo već u utakmici s Tottenhamom.

"Odlično smo otvorili utakmicu i prvih pola sata apsolutno dominirali. Možemo samo žaliti što tad nismo odveli utakmicu u mirnije vode. Iskoristili smo što su nam poklonili, slavili s 2:0 u derbiju i trebamo biti zadovoljni", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

28.2.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 23. kolo, GNK Dinamo - NK Slaven Belupo. Zoran Mamic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Protiv Tottenhama na kontru?

U četvrtak je na rasporedu sraz osmine finala Europa lige s Tottenhamom u Londonu, a Mamić najavljuje kako tamo idu uživati.

"Moramo se pripremati. Velika utakmica za nas i nagrada za sve što smo napravili protiv Krasnodara. Idemo u London uživati, dati sve od sebe i pobijediti", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, utakmica s Rijekom bila je pripremna za Tottenham i ako je za vjerovati viđenom, Dinamo će protiv Engleza vjerojatno igrati na kontru. Protiv Rijeke su neke akcije Dinama izgledale dosta dobro.

"To će nam trebati protiv Tottenhama. Međutim, i oni igraju na to pa ćemo vidjeti tko će biti strpljiviji. Nekad moraš stati na centru i pričekati priliku", kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo