Mourinho prijateljima otkrio tajni plan!

15.4.2011.
13:23
VOYO logo

Nije tajna da se Jose Mourinho želi vratiti na Otok, ali ovaj puta na Old Trafford. Više je puta u svojim javnim istupima izjavio kako je engleska nogometna kultura nešto najljepše što je doživio u svom životu, a sada je navodno svojim prijateljima otkrio kako će se u 'kolijevku nogometa' vratiti na kraju sljedeće sezone i zauzeti poziciju legendarnog menadžera Manchester uniteda Alexa Fergusona.

Portugalac s Realom ima ugovor još tri godine, no spreman ga je raskinuti kako bi došao u redove jednog od najvećih rivala svog nekadašnjeg kluba Chelseaja s kojim je osvojio dva naslova prvaka Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jose je moj veliki prijatelj. Puno puta smo razgovarali o njegovoj budućnosti i razumijem njegovu želju za povratkom u Englesku. No meni je teško reći kada će moja pozicija biti slobodna. O tome će odlučiti isključivo moje zdravlje", izjavio je 69-godišnji Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, pred Mourinhom su teški dani jer njega i njegove igrače u sljedećih 20 dana očekuju čak četiri susreta s moćnom Barcelonom. Prvenstveni dvoboj je već u subotu, četiri dana kasnije slijedi okršaj u Kupu Kralja na Mestalli, dok 27. travnja i 3. svibnja Real s Barcelonom igra u polufinalu Lige prvaka u koje se plasirao prvi put nakon 2003. godine.

Vezani članci:

arti-201104110440006 arti-201104140778006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo