Noćna mora se nastavlja: On je među najvećim podbačajima Premiershipa!

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren našao se na popisu najgore jedanaestorke engleskog nogometnog prvenstva u prvoj polovici sezone u izboru britanskog izdanja portala Goal.com.

30.12.2014.
11:25
VOYO logo

Takav odabir i nije veliko iznenađenje budući je Lovren na udaru, kako navijača Liverpoola, tako i engleskih kritičara još otkako je ljetos prešao iz Southamptona na Anfield.

Nije Lovren jedini igrač Liverpoola koji se našao u najlošijoj jedanaestorki lige, već su tu i vratar Simon Mignolet, koji je izgubio mjesto u početnoj postavi od Brada Jonesa, te napadač Mario Balotelli, koji još uvijek nije zabio niti jedan pogodak u prvenstvu iako je dodeven kao zamjena prošlosezonskom najboljem premierligaškom strijelcu Luisu Suarezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2cog1n

Osim njih trojice u najlošijoj se momčadi lige nalaze još Tottenhamov desni bek Kyle Naughton, Newcastleov stoper Mike Williamson, lijevi bek Leicestera Paul Cochesky, Arsenalov defenzivni veznjak Mathieu Flamini, Urugvajac na posudbi u Hullu Gaston Ramirez, Aston Villin Charles N'Zogbia, Newcastleov igrač na posudbi u Hullu Hatem Ben Arfa, te Brown Ideye iz West Bromwich Albiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo