PREKINULI MINUTU ŠUTNJE: / Navijači Barcelone vinovnici su odvratnog ispada koji je sve zgrozio

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Navijači Barcelone vinovnici su ružnog ispada do kojeg je došlo u trenutku odavanja počasti preminulom velikanu Barce, velikom Johanu Cruyffu,

4.4.2016.
11:19
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Za vrijeme minute šutnje na Camp Nou, igrači jedne i druge momčadi stajali su mirno zagrljeni i dostojanstveno odavali počast Cruyffu. U tom trenutku, neki se navijači Barcelone nisu mogli suzdržati. Pa su se u mnoštvu od 100 000 navijača na tribinama Camp Noa našli i oni koji su odlučili za vrijeme minute šutnje vrijeđati Cristiana Ronalda, nogometaša Reala koji je omražen u Kataloniji.

Ronaldo na sve gledao s gađanjem i nevjericom

Tako su se Nou Campom mogli čuti uzvici "Puta Madrid" (madridske kurve) i "Cristiano maricon" (pe*erčina) koji se također jasno mogu čuti na priloženom videu koji se pojavio nakon utakmice, kao što se može vidjeti kako Ronaldo s gađenjem gleda na ove uvrede u trenutku kada bi svi dostojanstveno trebali odati počast čovjeku koji je jako puno učinio za Barcelonu, znači za klub u čiju se ljubav katalonski navijači kunu, i za svjetski nogomet općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po navijače Barcelone bude gora, upravo je Ronaldo zabio pobjednički gol za Real, koji je imao igrača manje i tako zatvorio usta onima koji su ga vrijeđali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo