TOP FORMA / Pripremite se za pravo iznenađenje. Kakav Modrić, Gvardiol i Sosa, pogledajte tko je najbolje ocjenjeni hrvatski nogometaš u inozemstvu

Image
Foto: Profimedia

Prema SofaScoreu najbolji hrvatski nogometaš u inozemstvu u prošlom tjednu bio je, vjerovali ili ne, vratar Fortune Sittard

24.10.2022.
15:33
Profimedia
VOYO logo

Da, Luka Modrić je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Seville proteklog vikenda i čak je postigao pogodak, ali kapetan Vatrenih je tek sedmi na ljestvici najboljih hrvatskih nogometaša koji igraju u inozemstvu.

Prema SofaScoreu najbolji hrvatski nogometaš u inozemstvu u prošlom tjednu bio je, vjerovali ili ne, vratar Fortune Sittard na posudbi iz Verone, Ivor Pandur. Pandur je dobio suludo visoku ocjenu devet i koliko je to zapravo moćna ocjena najbolje govori činjenica da Mateo Leš iz Heraclesa ima tek 7.7 i na drugom je mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je sve oduševio?

Pandur je drugi tjedan za redom najbolje ocjenjeni Hrvat u inozemstvu, a ovaj put je briljirao obranama protiv Feyenoorda i zbog njega je Fortuna uspjela izvući rezultat 1:1. Pandur je skupio čak deset obrana i od toga je njih sedam bilo upućeno unutar kaznenog prostora.

Treći na ovom popisu je Filip Benković koji se revitalizirao u drugoj Bundesligi u dresu Braunschweiga. Četvrti je Antonio Milić koji igra za Lech, zatim slijedi Borna Barišić koji je sjajno igrao u remiju Rangersa, potom je na šestom mjestu Zoran Arsenić, a iza njega Luka Modrić. Iz Luke je bivši dinamovac Marijan Čabraja koji se sjajno snašao u Hibsima, a vrlo dobar je i Gabrijel Vidović koji je postigao pogodak za Vitesse gdje ga je Bayern posudio ove sezone. I posljednji na popisu je Duje Ćaleta-Car koji je dobio solidnih 7.2 za svoj performans protiv Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo