Roditelji su imali sjajan osjećaj kad su mu dali ime!

Jedan od dvanaestorice nogometaša na probi u francuskom drugoligašu Angersu je i - Lionel Messi. Nije greška, čovjek se zove Lionel Messi, ali nije Argentinac, već Kamerunac.

27.3.2012.
11:07
VOYO logo

Ovaj Messi nije član argentinske reprezentacije, Barcelone i najbolji nogometaš na svijetu, već mladac koji nastupa za kamerunsku reprezentaciju do 17 godina.

Francuski mediji nisu točno doznali datum njegovog rođenja, ali je riječ ili o 1995. ili 1996. godini. Tada je pravi Messi imao osam ili devet godina i nije bio planetarno poznat, tako da su roditelji "krivog Messija", ako su mu tada dali ime, jednostavno imali fantastičan osjećaj u pogledu tko će postati najbolji nogometaš današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marketinški bi Angers potpisivanjem ovog Messija vjerojatno napravio odličan potez, kakve god njegove nogometne kvalitete bile.

Inače, nogometaši Angersa se ne osjećaju ugodno trenutačno na ljestvici druge francuske lige i trenutno bi ima jako dobro došao onaj pravi Messi. Na 15. su mjestu i samo su četiri boda iznad zone ispadanja u treću ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo