Senzacija na pomolu: Veliki talent Dinama u Hajduku?

Nastavlja se bitka obitelji Kramarić i Zdravka Mamića, u kojoj niti jedna strana ne želi odstupiti niti za milimetar.

14.4.2011.
17:19
VOYO logo

Statistika govori sama za sebe. Andrej Kramarić u Dinamu igra pet puta manje od Mamićevih štićenika Arijana Ademija i Šime Vrsaljka. Najbolji mladi strijelac u povijesti maksimirskog kluba je ove sezone u Prvoj HNL odigrao 207, Arijan 1.154, a Šime 1.065 minuta. A sva su trojica mladi reprezentativci.

Obitelj mladog nogometnog dragulja shvatila je da u Dinamu nema perspektive, te se odlučila na krajnji potez, odlzak iz kluba pa makar i u Hajduk. Tako barem kaže tata Josip, koji je odbacio ideju da mu sin igra u Lokomotivi, drugoj Dinamovoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda će završiti na Poljudu, ali u Lokomotivu neće", izjavio je tata Kramarić za Jutarnji list, bez dodatnog objašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je vjerovati da će Krama zaista otići put Splita, kao što je ono jednom davno napravio Niko Kranjčar. Također je malo vjerojatna mogućnost prelaska u Crvenu Zvezdu, pogotovo nakon javljanja Roberta Prosinečkog iz Beograda.

"Zvali su me novinari iz Zagreba i pitali što mislim o Kramariću. Rekao sam da je odličan igrač, ali nisam razmišljao o njemu, a kamo li o njegovom dolasku u Zvezdu", rekao je Žuti srpskim novinarima dodajući da bi Kramarić bio pojačanje za Zvezdu, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da bi, ali mislim da je neizvedivo da ga dovedemo iz Dinama jer ima ugovor".

U srijedu je i Zdravko Mamić rezolutno ispalio kako nema šanse da Kramarić ode iz Dinama, ne samo u Zvezdu, nego u bilo koji klub na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Josip Kramarić bori se upravo za to - oslobođenje iz maksimirskih okova.

"Zvezda, Maribor, Hajduk... Nije važno gdje ide, samo da igra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104100176006 arti-201104130689006

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo