ŠTO ĆE MU ZLATAN NAPRAVITI KADA OVO VIDI? / Rebić nakon briljantne utakmice odlučio komentirati Ibrahimovića - 'On vam je veliki...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon susreta pred novinare je stao Ante Rebić kako bi prokomentirao pobjedu, ali dotakao se i Zlatana

8.2.2021.
11:36
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je dvostruki strijelac za Milan koji se domaćom 4-0 (1-0) pobjedom protiv Crotonea u susretu 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva vratio na vrh ljestvice.

Rebić je postigao dva pogotka u razmaku od manje od minute i pol, u 69. i 70. minuti, kojima je postavio konačni rezultat. Prvo je Rebić poentirao glavom nakon udarca iz kuta, a zatim je pogodio i iz voleja na povratnu loptu turskog veznjaka. Bili su to treći i četvrti Rebićev pogodak u Serie A ove sezone. Prva dva gola na utakmici postigao je švedski vetaran Zlatan Ibrahimović, koji će u listopadu ove godine napuniti 40 godina. Ibrahimović je doveo Milan u vodstvo u 30. minuti svojim 500. klupskim pogotkom u karijeri, da bi na 2-0 povisio u 64. okončavši akciju koju je započeo Rebić odličnim proigravanjem Hernandeza na lijevom krilu. Dakle, sada je ukupno na 501. pogotku u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AC Milan's Croatian forward Ante Rebic (R) celebrates with AC Milan's Italian defender Alessio Romagnoli and AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (Rear) after scoring during the Italian serie A football match AC Milan vs Crotone on February 7, 2021 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 589429607, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Nakon susreta pred novinare je stao Ante Rebić kako bi prokomentirao pobjedu, ali dotakao se i Zlatana.

"Sretan sam zbog golova koje sam postigao. Prošla utakmica protiv Crotonea nije završila najbolje za mene, ali danas je bilo sjajno. Imao sam nesreću prva tri-četiri mjeseca ovdje jer sam se odmah ozlijedio pa sam se onda i zarazio koronavirusom. Sad sam se vratio i bit ću još i bolji", rekao je Rebić i zatim nahvalio Ibrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je veliki profesionalac. Jedan od najboljih igrača u povijesti. On je pravi primjer svima nama", zaključio je Rebić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo