POSRNULI GIGANT SE OVAKO ŽELI VRATITI NA STAZE STARE SLAVE: / Messi predvodi napad, a na klupi je trener koji je pokorio Europu?

Image
Foto: Profimedia

Ligu prvaka su osvojili samo jedan put u posljednjih deset godina, bilo je to 2015.

13.5.2021.
17:06
Profimedia
VOYO logo

Španjolski velikan Barcelona neko vrijeme igra sporednu ulogu u Ligi prvaka, najelitnijem europskom klupskom natjecanju, i novoizabranom predsjedniku Joanu Laporti glavni je cilj vratiti katalonskog giganta na europski vrh.

Image
ZAPOČELI SU PREGOVORI KOJI ĆE ODREDITI MESSIJEVU BUDUĆNOST: /

Katalonci su u strahu, nadaju se samo jednoj stvari

Image
ZAPOČELI SU PREGOVORI KOJI ĆE ODREDITI MESSIJEVU BUDUĆNOST: /

Katalonci su u strahu, nadaju se samo jednoj stvari

Barca je ove sezone ispala iz Lige prvaka u osmini finala i tako je produžila svoj niz "neuspjeha" u tom natjecanju. Katalonci su posljednji put podigli trofej u najelitnijem europskom klupskom natjecanju 2015. godine i to im je bio jedini europski naslov u posljednjih deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev uvjet

Kako bi to pokušao promijeniti, Laporta je svjestan da mora zadržati svojeg najboljeg igrača, Lionela Messija, na Camp Nou i to bi mu vrlo lako moglo uspjeti jer je već s njim počeo pregovarati oko novog ugovora.

Kako javljaju španjolski mediji, glavni Messijev uvjet za produživanje suradnje je ulaganje u nova pojačanja s kojima će Barca stvoriti ekipu koja bi se mogla boriti za osvajanje Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Laporta će mu tu želju, po svemu sudeći, i ispuniti.

Stižu zvijezde?

Barca je već dogovorila dolazak braniča Erica Garcije iz Manchester Cityja, a očekuje se i dolazak neke velike nogometne zvijezde, poput norveškog "wunderkinda" Erlinga Haalanda ili argentinskog golgetera Sergia Aguera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN je objavio i da je doio tog plana promjena na klupi gdje bi sadašnjeg trenera Ronalda Koemana trebao zamijeniti Nijemac Hansi Flick, koji će na kraju sezone napustiti klubu Bayerna.

Image

Hansi Flick

Flicka se već neko vrijeme povezuje s preuzimanjem njemačke reprezentacije, no do sada nikakav ugovor nije potpisan pa se Laporta nada da bi ga mogao dovesti na klupu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hansi Flick je u prvoj sezoni na klupi Bayerna "pomeo" konkurenciju i osvojio sve što je mogao, uključujući i Ligu prvaka, pa ga Laporta smatra da je on idealan čovjek za vraćanje Barce na europski tron.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo