VIDEO: / Pobjedu Barçe zasjenila velika nesreća njezinog broja 1

Ozljeda desnog koljena udaljit će Barceloninog vratara Victora Valdesa (32) od nastupa na Svjetskom nogometnog prvenstvu u Brazilu.

26.3.2014.
21:57
VOYO logo

Ozlijedio se španjolski vratar u 30. kolu Primere u domaćem ogledu Barcelone protiv Celte. Nakon jednog krivog pokreta pao je na travnjak s bolnom grimasom na licu, a pretrage su pokazale da mu je popucao prednji križni ligament koljena.

Predstoji mu stoga barem šestomjesečna stanka, što znači da je utakmica protiv Celte bila njegova posljednja u Barceloninom dresu. Po završetku sezone istječe mu ugovor s katalonskim sastavom za koji je branio tijekom čitave profesionalne karijere od 2002. godine, a od ranije je najavio da neće produljiti ugovor zbog potrage za novim izazovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je slavila s 3:0, a povela je već u 6. minuti. Lionel Messije proigrao Alexisa Sancheza, a Čileanac ubacio u sredinu za Neymara kojem nije bilo teško poslati loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je povećao na 2-0 u 30. minuti kada mu je loptu gurnuo Andres Iniesta. Sjurio se Argentinac prema golu gostiju, zaobišao golmana Yoela i mirno poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priču je zaključio Neymar svojim drugim pogotkom večeri u 67. minuti, ponovno na asistenciju Sancheza.

Messi nakon ove utakmice na kontu ima 22 ligaška gola, a Neymar devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Rayo Vallecano došao do važne pobjede u borbi za ostanak. Svladao je Osasunu s 1:0, a jedini je pogodak u posljednjoj minuti utakmice s bijele točke postigao Joaquin Larrivey.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo