VIDEO: / I to se dogodilo! Manchester United se jedva spasio još jednog kiksa

Manchester United je, u okviru 11. kola Premierlige, slavio protiv Crystal Palacea rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Juan Mata koji je zabio u 68. minuti.

8.11.2014.
18:26
VOYO logo

Ključan potez susreta dogodio se u 63. minuti, kada je nizozemski stručnjak na klupi Manchester Uniteda Luis Van Gaal u igru uveo Juana Matu umjesto Adnana Januzaja. Sjajan potez Van Gaala mu se vrlo brzo vratio, već nakon pet minuta, kada je Mata zabio za 1:0 Uniteda protiv Crystal Palacea. Španjolac je dobio loptu izvan šesnaesterca loptu od Angela Di Marije i s 18 metara pogodio za vodstvo 1:0. Lopta je na putu prema golu okrznula jednog igrača Crystal Palacea i prevarila vratara Speronija. Mata je imao još jednu izglednu priliku, i to sedam minuta prije kraja, ali njegov udarac upućen izvan šesnaesterca odbio od lijeve vratnice.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je domaćin dominirao nad Crystal Palaceom (posjed lopte je bio na strani Uniteda 72:28, udarci 23-6), Crveni Vragovi nisu uspijeli zabiti više od jednog pogotka. Očito je pet udaraca u okvir gola bilo premalo za više od jednog gola Van Gaalovih izabranika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo