Bilima zbog sramoćenja oduzeto 25 posto plaće

Nogometašima Hajduka je zbog poraza protiv Varaždina i Karlovca oduzeta četvrtina plaće, dok će zbog pobjede nad Slaven Belupom podijeliti 100 tisuća kuna.

27.4.2011.
22:30
VOYO logo

Jedna od posljednjih predsjedničkih odluka Josipa Grbića, koji se vraća na poziciju direktora Radne zajednice Hajduka, ona je o kaznama za poraze od Varaždina i Karlovca, te o nagradi za pobjedu nad Slavenom Belupom.

"Za dva poraza igračima će mjesečna primanja biti umanjena za 25 posto", rekao je Grbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da će najviše stradati oni koji imaju najviša primanja. No, Grbić je potom i nagradio svoje igrače! Za pobjedu u Koprivnici igrači će podijeliti sto tisuća kuna, odnosno otprilike tisuću eura po igraču. Dakako, većina će završiti u minusu jer je, primjerice, 25 posto od Andrićeve plaće 5000 eura.

Najviše su u svemu profitirali Lovre Kalinić, Ervin Bulku i Duje Čop, koji su igrali u Koprivnici, a nisu sudjelovali u porazima od Karlovca i Varaždina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grbić još nije odredio kazne Jurici Buljatu, Danijelu Subašiću i Anasu Sharbiniju za nedolazak na terapiju, zbog čega su do daljega suspendirani. Sportski direktor Ivica Kalinić za njih trojicu najavio je novčane kazne s tim da će Sharbini kao Sharbini kao recidivist biti kažnjen daleko strože.

S obzirom na to da su Subašić, Buljat i Sharbini još uvijek u tretmanu ozlijeđenih, lako je moguće da će im kazne odrediti nova uprava. Ako i ne donesu odluke, bit će konzultirani o njima. Kako trenutačno stvari stoje, njih trojica neće biti u sastavu za subotnju utakmicu s Cibalijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članak:

arti-201104160321006 arti-201104150377006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo