TABOR BIJELO-PLAVIH / Zekić pred Dinamo: 'Idemo na noge budućem prvaku, nadam se da ćemo zakomplicirati'

Image
Foto: Pixsell

Bijelo-plavima su tri boda protiv Lokomotive olakšala u borbi za Europu, ali sada su pred njima dva najteža ispita

10.5.2024.
13:16
Pixsell
VOYO logo

Osječani u subotu gostuju kod branitelja naslova Dinama u sklopu 34. kola HNL-a. Trupe Zorana Zekića i dalje vode bitku za mjesto u europskim kvalifikacijama, ali sada im slijede ogledi sa Zagrepčanima i Riječanima.

Image
IMALO BI SMISLA? /

Prije točno 16 godina Modrić se opraštao od Maksimira: 'Srce ne možeš prevariti, vratit ću se jednog dana'

Image
IMALO BI SMISLA? /

Prije točno 16 godina Modrić se opraštao od Maksimira: 'Srce ne možeš prevariti, vratit ću se jednog dana'

''Idemo na noge budućem prvaku koji je ponovno izašao kao pobjednik unatoč svemu što im se događalo. Pokazali su svoju snagu. Nećemo ništa bahato pričati, pripremamo se za još jednu dobru utakmicu'', rekao je Zekić, a onda se nakon toga ispravio i kazao kako Osijek gleda samo sebe i želi zakomplicirati situaciju u borbi za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri međusobna susreta ove sezone odlučena su u sudačkim nadoknadama...

Image
Foto: Pixsell

''Škola je naučena. Gledali smo svi Real i Bayern. Neke ekipe to imaju u sebi. Pobjednički mentalitet i vjeru u sebe. U Maksimiru smo odigrali dobru utakmicu, malo se povukli zbog protivnika i zaslužili više. Vrijeme je da se okrene na našu stranu'', rekao je Zeka i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mislim da smo postali momčad koja se može prilagoditi svakom protivniku, no ako ćemo pričati tko je favorit na Maksimiru, ne trebamo niti ići na put. Vjerujem u svoju momčad. Radimo dobro, predano i drago mi je zbog momčadi i mladih igrača da je tako ispalo na kraju. Svaki dan se oduševim novim igračem. Jučer smo imali jednog kadeta. To nas sve raduje, a kada imaš rezultat onda ne znaš što je ljepše.''

Osijek se posložio, trenutno sve izgleda bolje nego ranije, a to je potvrdio i Darko Nejašmić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nema posebnog trenutka. Radimo, treniramo i posložilo se nakon dužeg vremena. Usvojili smo trenerove ideje, također, atmosfera koja je uvijek bila dobra. Drago nam je za ovih mjesec dana i želimo nastaviti niz s dobrim utakmicama i rezultatima'', rekao je Nejašmić dodavši kako i on smatra da je Osijek više zaslužio u posljednjem dvoboju u Maksimiru: ''Na nama je da nam se vrati sve što nam se nije vratilo na prijašnjim utakmicama.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo