CILJ JE EDUCIRATI / Još nas samo nekoliko dana dijeli do Beyond Esports konferencije

Image
Foto: Beyond esports

Konferencija će se održati u petak, 8.12., s početkom u 9 sati u prostorima Visokog učilišta Algebra

4.12.2023.
13:34
Beyond esports
VOYO logo

Pred nama je još jedan od događaja u režiji esport razvojne i marketinške agencije Good Game Global. Ovoga puta, to nije jedno od esport natjecanja nego jednodnevna konferencija koja će ugostiti neke od najutjecajnijih i prepoznatljivih imena iz industrije. Beyond Esports, druga je konferencija u organizaciji ekipe iz Good Gamea, za glavne ciljeve ima educirati posjetitelje o glavnim vrijednostima te globalnom, regionalnom i lokalnom potencijalu esport industrije.

Predstavnici iz planetarno popularnih organizacija kao što su Meta, G2 Esports, Samsung, ali i regionalno uspješnih kompanija poput Hrvatskog Telekoma, SUPERBET-a, Happeninga i brojnih drugih, održat će zanimljiva predavanja i razgovore vezane uz najaktualnije teme iz svijeta esporta. Posjetitelji će imati priliku ući u svijet ove iznimno rastuće industrije kroz perspektivu svih sudionika esport eko-sustava, od igrača, menadžera pa sve do kompanija koje su prepoznale važnost koju esport ima na njihovo poslovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija će se održati u petak, 8.12., s početkom u 9 sati u prostorima Visokog učilišta Algebra. Svoje karte još uvijek možete osigurati putem sustava Entrio.hr, a sve informacije kao i konačan raspored predavanja možete pronaći na službenoj web stranici Beyond Esports konferencije i društvenim mrežama Good Game Globala.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo