Velika pobjeda Nexea / Halil Jaganjac ekskluzivno za RTL.hr: 'Na prste jedne ruke može se nabrojati koliko je puta Zagreb izgubio'

Halil Jaganjac dominirao je susretom PPD Zagreba i Nexea. Nakon velike pobjede, eksluzivno za RTL.hr komentirao je fantastični rezultat.

27.3.2022.
14:44
VOYO logo

Rukometaši Nexea iz Našica porazili su PPD Zagreb s rezultatom od 30-29 i time osigurali prvu pobjedu protiv zagrebačkog kluba u povijesti hrvatske rukometne lige. Klub iz Našica tim se rezultatom izjednačio sa Zagrebom na prvom mjestu u hrvatskoj Premijer ligi s osam bodova.

Prvo ime susreta sigurno je bio i član hrvatske rukometne reprezentacije, Halil Jaganjac koji je zabio deset pogodaka na susretu. Pratili su ga Marin Jelinić, Mario Tomić i Dorian Markušić s po četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Igra se za naslov /

Senzacija u Našicama, Nexe po prvi put u povijesti porazio PPD Zagreb!

Image
Igra se za naslov /

Senzacija u Našicama, Nexe po prvi put u povijesti porazio PPD Zagreb!

Tijekom susreta posebno se isticala borbena atmosfera u Našicama. Nexe je uživao u punoj podršci s tribina, a to su osjetili i igrači. Ekskluzivno za RTL.hr, Jaganjac je komentirao veliku pobjedu protiv Zagreba.

"Kad je ovakva atmosfera na tribini ne preostaje ti ništa više nego da daš i više nego što možeš. Mislim da je cijela ekipa to danas dala, samo se tako može pobijediti ekipa poput Zagreba," rekao je Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pada Zagreb svaki dan

Rukometaši Zagreba nisu znali 15 godina za poraz u domaćem prvenstvu, a Jaganjcu je jasna razina ovog uspjeha.

"Ne smije se zaboraviti da su oni apsolutni vladari hrvatskog rukometa... odkad je Hrvatske. Ovakve pobjede imaju strašnu težinu jer se na prste jedne ruke može nabrojati koliko je puta Zagreb izgubio u domaćem prvenstvu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku sezone strepili smo hoćemo se uopće kvalificirati u Europsku ligu. Nije nas pomazio ždrijeb, imali smo strašnu Dansku ekipu u kvalifikacijama. To smo isto na igle na uši prošli nošeni publikom," priznaje Jaganjac.

Idući izazov Nexe biti će RK Eurofarm Pelister, koji je sinoć iznenadio Vardar i slavio s rezultatom od 24:23. Susret ove dvije ekipe je u utorak u 18 sati i 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon toga smo rasterećeni nastavili sezonu, sjajno radimo, vrijedni smo. Stvarno radimo, dajemo se, kao obitelj smo. Družimo se i van terena, kad je takva atmosfera u ekipi onda se ovakve stvari dešavaju."

"Dolaze u zamahu, sigurno su potrošeni kao i mi. Tu je važno tko će se prije oporaviti, opet nam dolaze i biti će sigurno ovakva atmosfera," najavio je susret s Pelisterom Jaganjac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo