SAMO KRENI, RASTI I CVITAJ / Valbruna u znaku mini Erste rukometne lige, najvećeg sportskog inkubatora mladih talenata u Hrvatskoj

Image
Foto: Balic&Metlicic Handball Camp

I ove godine Rovinj domaćin jednog od turnira

17.4.2023.
14:24
Balic&Metlicic Handball Camp
VOYO logo

Prošla je subota u rovinjskoj dvorani Valbruna bila u znaku mini Erste rukometne lige, najvećeg sportskog inkubatora mladih talenata u državi.

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO /

Ljudi, počelo je! Krenula nova sezona najvećeg sportskog inkubatora u Hrvata

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO /

Ljudi, počelo je! Krenula nova sezona najvećeg sportskog inkubatora u Hrvata

I ove godine Rovinj je domaćin jednog od turnira u Istri, a svakako je važno navesti da su se domaćini iz ŽRK Rovinj potrudili da ova manifestacija bude organizacijski dobro posložena, te će sigurno djeci i njihovim trenerima biti od velike koristi u budućem radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki turnir ima svoje favorite

Kako to i obično krene svaki turnir ima svoje favorite, male ali opet velike natjecatelje, svi sa jednim ciljem dolaze da se domognu medalje i pehara, vrijednih nagrada sponzora projekta Erste banke.

Image

U nadmetanjima sa malom loptom moglo se vidjeti svakakvih poteza, sigurno je jedno da im je rukometna lopta prirasla srcu , a dresovi ekipa za kojih su igrali prva velika sportska emocija vrijedna pažnje i budućih ulaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završenih kvalifikacijskih utakmica na kraju su medalje i pehare podijelili pobjednici ženskog finala , pobjednice iz kluba ŽRK Pećine , srebrene su bile igračice ŽRK Rovinj, a Zametu je pripala brončana medalja. Kod dječaka su u finalu slavili dječaci Kozale protiv Rovinja , a treće mjesto pripalo je Adriaticu.

Sebastian Kruljac: 'Ovaj turnir i cijeli projekt nama je itekako važan'

Trener iz ŽRK Pećine Sebastian Kruljac imao je samo riječi hvale za svoje curice , a najvažnije da su i one svoj uspješan nastup na rovinjskom turniru okrunile medaljama i pobjedničkim peharom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ovaj turnir i cijeli projekt nama je itekako važan, jer djeca se natječu i imaju veliki broj utakmica što im je kao početnicama jako važno. Idemo na sve turnire, a raduje nas što ćemo i na idućim turnirima u Labinu i u Rijeci pokušati doći do bodova za veliko finale u Splitu. Imamo talentiranu generaciju i vjerujem da će nekolicina njih kasnije prijeći na veliki rukomet", rekao nam je po završetku mladi trener Sebastian Kruljac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo