[VIDEO] ČERVAR OBJASNIO ŠTO SE DOGODILO U FINALU: / Izbornik otkrio kada je sve pošlo po zlu - 'Tada smo izgubili sve'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Već pred sam kraj izbornik Lino Červar je pomalo izgubio živce

26.1.2020.
18:45
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je doprvak Europe! U finalu pred oko 12 tisuća hrvatskih navijača i još ponešto španjolskih i domaćih u Tele 2 Areni u Stockholmu, Kauboji su izgubili od Španjolske sa 22:20 i osvojili srebro. Bila je to prava triler-utakmica prepuna preokreta, rovoske borbe i prelijepog rukometa, a na kraju je Hrvatska ipak ostala bez zlata u fotofinišu utakmice.

Image
ON JE MORAO BITI S REPREZENTACIJOM NA EURU: /

Bi li s njim uzeli zlato? 'Držim se svog mišljenja, pa makar bilo i posljedica'

Image
ON JE MORAO BITI S REPREZENTACIJOM NA EURU: /

Bi li s njim uzeli zlato? 'Držim se svog mišljenja, pa makar bilo i posljedica'

Već pred sam kraj izbornik Lino Červar pomalo je izgubio živce, što je u potpunosti razumljivo jer nije baš lako izgubiti finale i to jedino koje nije osvojio. Nakon utakmice, Červar se oprostio od reprezentacije i europskih i svjetskih prvenstava, ali vodit će je još kroz kvalifikacije za OI kao i na samim Igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U rovoskoj borbi koja je bila, oni su imali širinu i iskustva... Nama nije igrao Cindrić nismo imali raspoložene vanjske. Poklekli smo zadnjih par minuta. Čestitam igračima na svim utakmicama, na finalu. Šteta je za ovo finale, moramo se pomiriti s time i biti zadovoljni sa srebrom. Ponosan sam, krvavo smo zaradili ovo finale, ali imali su bolje šanse. Golman im se dobro držao i razbranili smo ga, spriječio je nekoliko velikih šansi u zadnjih pet minuta i tu smo izgubili sve", pojasnio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti ponosni i ponosno se vratiti kući. U životu ne možemo sve dobiti, moraš biti zadovoljan onim što imaš. Sve te medalje koje sam osvojio, ne mogu se ni na što žaliti, mogu samo s ponosom gledati svoju karijeru. Zahvalan sam svima koji su bili uz mene, nemam si što predbaciti, ja sam zadovoljan svojom karijerom, neću više voditi ekipu, s time sam se oprostio... Danas nismo bili regenerirani i nismo imali siline, ali treba im skinuti kapu. Možemo s ponosom ići kući. Posvetio bih srebro svojoj obitelji, ženi, djeci, unučadi", završio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo