[VIDEO] ĐOKOVIĆ OPET POGODIO SUCA LOPTICOM U GLAVU: / Srbin zaista nema sreće - 'Pa je li moguće da se to dogodilo'?

Image
Foto: Profimedia

Prilikom razmjene pogodio je loše jednu lopticu forhendom i slučajno je odletjela sucu u glavu

5.10.2020.
18:19
Profimedia
VOYO logo

Ovo ležerno može i u rubriku "vjerovali ili ne". E pa onda, vjerovali ili ne, srpski tenisač i najbolji igrač svijeta, Novak Đoković, na Roland Garrosu doživio je trenutak od kojeg mu se sigurno ledi krv u žilama. Naime, tijekom meča osmije finala protiv Karena Kačanova, Đoković je opet pogodio linijskog suca lopticom u glavu.

Đoković, na svu sreću, ovaj put nije kažnjen zbog gađanja suca lopticom u glavu jer ovaj put to je napravio doista slučajno. Prilikom razmjene pogodio je loše jednu lopticu forhendom i slučajno je odletjela sucu u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic celebrates after victory over Norway's Casper Ruud in their semi final match of the Men's Italian Open at Foro Italico in Rome on September 20, 2020.,Image: 558917202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Potvrđuje to i video koji već kola društvenim mrežama i navijači se pitaju je li moguće da se to opet događa, a video možete ga pogledati OVDJE.

Kažemo još jednom, sankcija ovaj put neće biti jer loptica je slučajno odletjela sucu u glavu, a Đoković mirno može nastaviti svoj put prema finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo