300.000 ljudi prati Facebook stranicu Net.hr-a!

Portal net.hr nastavlja nizati uspjehe - nakon što smo tijekom ožujka više puta oborili vlastite rekorde čitanosti, prošli smo još jedan veliki prag - Facebook stranica portala Net.

13.4.2015.
12:34
VOYO logo

Facebook stranicu Net.hr-a prošle je godine jedna od vodećih svjetskih analitičkih platformi za društvene medije koju koristi preko petine od 500 najvećih tvrtki na svijetu, Socialbakers, svrstala među pet najbrže rastućih u Hrvatskoj. Taj se trend, kako vidimo i dalje nastavlja.

Net.hr jedan je od najstarijih hrvatskih news portala, a Gemius Audience pokazuje kako je riječ o najposjećenijem neovisnom portalu u Hrvatskoj, dakle portalu koji nije dio niti jedne velike medijske grupacije. U posljednjih nekoliko mjeseci Net.hr je pojačao svoju uredničku i menadžersku ekipu, te kreće u novi veliki val razvoja. Voditelji i urednici najavljuju nove projekte i promjene, a uskoro nas očekuje i vizualni redizajn desktop i mobile verzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ima najbrže rastuću stranicu među svim medijima u zemlji, Net.hr ima i najbrže rastuću community stranicu – jer Net.hr je prije svega zajednica. Hvala vam, čitatelji naši dragisvim fanovima koji nas podržavaju, zbog vas se sav trud isplati!

Ako to još ne činite - pratite nas na Facebooku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo