Direktorica Yahooa ima razloga za osmijeh, Yahoo tuče Google u prometu

Yahoo je upravo ostvario veliku pobjedu nakon što se konačno uspio osoviti na noge unatoč dominantnom tehnološkom rivalu Googleu. Naime, po prvi put od 2011.

23.8.2013.
11:24
VOYO logo

Statistike koje je sastavila kompanija comScore pokazuju da je u prometu internetom tvrtka u srpnju ove godine pretekla tehnološkog diva Google.

Ova nezavisna analitička kompanija objavila je da je Yahoovo mnoštvo web stranica i servisa - od Flickr servisa do Yahoo Finance - imalo više prometa od Googlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yahoov glasnogovornik samo je kratko izjavio za Huffington Post da tvrtka neće komentirati mjerenja tzv. trećih strana.

Glavna izvršna direktorica Yahooa Marissa Meyer koncentirala je napore kompanije prema aplikacijama te je potrošila čak 200 milijuna dolara na zapošljavanje tima ljudi koji će razvijati mobilno poslovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin prvi veći potez bio je redizajn Yahoo Maila u prosincu prošle godine. No, i naslovnica Yahooa prošla je brojne izmjene u veljači, a također u svibnju i servis za razmjenu fotografija Flickr.

Yahoo je lani imao 20 posto porasta prometa te je u srpnju ove godine dosegao 196,8 milijuna posjetitelja u odnosu na 192,3 milijuna koliko je imao Google.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo