Dokumentarac o Football Manageru stize u britanska kina

Football Manager, vjerojatno najuspjesniji menadzerski serijal uopce dobiva svoju filmsku verziju, tocnije dokumentarni film.

16.9.2014.
13:45
VOYO logo

Vrlo popularan i na nasim prostorima, Football Manager je detaljna simulacija svega sto se dogada u sklopu vodenja jedne nogometne momcadi, pise Gameland.

Miles Jacobson, predstavnik developera Sports Interactivea je imao sljedece za reci o filmu – “Dokumentarac nije nasa prica, to je prica o ljudima koji bjeze u alternativnu realnost u kojoj su oni nogometni menadzeri i efekta kojeg to imalo na njihove zivote. To je takoder prica o tome kako igra koju su napravili zaljubljenici u nogomet postaje dio onoga sto je u pocetku simulirala.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film nije samo za fanove kazu – “Nije samo za ljude koji igraju, takoder je za ljude koji su se ikad zapitali zasto neki tako dugo vremena provode u tom svijetu”. Zasad ce samo Britanci imati priliku film gledati u kinu, i to samo jednu noc – u cetvrtak, 7. listopada. Iako se jos ne zna tocan datum, vjeruje se da bi nedugo nakon toga film trebao izaci i na DVD-u. Ovo ce takoder biti i odlicna promocija za nadolazeci Football Manager 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo